09 juillet 2008

Blini

Ouverture en Jouillet - Blinis avec du sarrasin. Simple, mais très interessant dans la rôle des "fingerfoods".Copins pour les Blinis ici: Du fromage frais, de la ciboulette, du jambon avec ses fleurs, du raifort et du caviar de la truite.
Posté par Liz Collet à 16:13 - - Commentaires [2] - Permalien [#]

30 juin 2008

Impressions de La Collection du Juin

Posté par Liz Collet à 08:21 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
20 mai 2008

Les Oeuvres du Printemps

Posté par Liz Collet à 07:31 - Commentaires [0] - Permalien [#]
28 avril 2008

Springtime's inspiring Highlights

      
Posté par Liz Collet à 16:14 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
30 mars 2008

Green Season

Earlier than during the last year I found the first green friends. I am not quite sure if this might be only a personal impression or an objective reality. But without any doubt I do enjoy it more and more from year to year to look after them walking around the market. How Do You feel about that - the same impression ? Going along with this impression I recognize, that I am fond of reducing the ingredients of my receiptures to a minimum at the moment. That's not only a consequence of my intense works creating my new... [Lire la suite]
Posté par Liz Collet à 11:11 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
09 février 2008

To start again

The last roundabout five months have been somehow extremely filled up with activities, both: Food and photography. And there have been dozen of photographs and recipes I always had in mind to show them here soon. But at the same time: Due to professional reasons and - even more - necessity to give more time to some private challenges (especially serious health reasons and my changing familiar situation) my plans to post monthly even here again regularily and in 2008 had difficulties to be realized beside of urgent other needs. But as... [Lire la suite]
Posté par Liz Collet à 09:17 - - Commentaires [2] - Permalien [#]

14 octobre 2007

Pommes de Terre

J'ai eu un mois plein de travail et malheureusement pas assez de temps pour écrire plus ici. Très domage, mais c'est aussi un fait, que j'aimerai bien parler mieux francais et d'exprimer des mots pour les recettes ici. C'était grand joie pour mois de lire tous les  comments gentils  des  semaines passées - merci à tous !!  Je cherche encore comment écrire les descriptions pour les photos et comment faire avec  les details. C'est pas difficile pour moi en allemand et avec l'anglais. Mais peu à peu je vais... [Lire la suite]
Posté par Liz Collet à 23:32 - - Commentaires [9] - Permalien [#]
12 septembre 2007

Dolci: Mousse de Lavende avec des prunes

©Copyright by Liz Collet / tous droits reservés
Posté par Liz Collet à 09:21 - - Commentaires [9] - Permalien [#]
23 août 2007

Comme Ambre Jaune

Panna Cotta avec l'arôme de l'espresso ©Copyright by Liz Collet /tous droits reservés
Posté par Liz Collet à 09:25 - - Commentaires [5] - Permalien [#]
20 juillet 2007

From An Early Age [ *Gut gerüstet für den Lebenslauf* ] ________________________________ As time goes bye step by step through lifetime it's only a question of the heighth lookin' for it's only a question of destination makin' a reach for it's only a question of changin' to the best shoes From An Early Age it's only a question for Your own way. * * * ©Copyright by Liz Collet/tous droits reservés / all rights reserved *From An Early Age* [Gut Gerüstet für den Lebenslauf] from: *Step by Step Into My... [Lire la suite]
Posté par Liz Collet à 08:59 - - Commentaires [4] - Permalien [#]