22 octobre 2011

Coquilles.......

clicquez@St.Jacques pour voir en detail     *

08 octobre 2011

Passion Pour Macarons

Vanilla, Mocca et Chocolat .....pour moi impossible de resister......clic@photo pour voir plus grand. * * * *
Posté par Liz Collet à 12:23 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , , , , , , , ,
25 septembre 2011

Crab and Cress

click 4 fullsize and print views   Fingerfood with a dip - ingredients: Avocado, cress, salt, pepper, lemon juice, cayenne.......and a little crème fraîche if You want it a little more creamy..... *    
Posté par Liz Collet à 08:28 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , , , , , ,
19 septembre 2011

8 minutes pour al dente

click4fullsize It's not bad to have a little break waiting until the pasta would be al dente........ ;-) The pasta is called "Primule", like the flowers.
Posté par Liz Collet à 21:07 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , , ,
18 septembre 2011

Cook is a Dreamjob

Cook Really Was A Dreamjob..... Food can be much fun......as well as Foodphotography. ;-)
Posté par Liz Collet à 21:07 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : , ,
04 juillet 2010

Summer's fruits

click Back again ! Too much to do for professional work and other tasks, but not without fruits to enjoy now. Some of them I'll  bring along now and in the following postings and months. Stay tuned. Hope You'll like them ! This first of the ne works is a very simple recipe: a mix of cream cheese and so called Limburger, pieces of peaches, a little lemon juice; Peaches caramellised with some sugar-cinnamon-mixture and then filled with the cream and red currants, served at the end of a menu or as refreshing snack for lunch.
Posté par Liz Collet à 19:57 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

08 février 2010

Happy Valentine ?

Sans Mots ? <click> <click> est une de 1000 versions pour dire: Je te veux bien, n'est-ce pas? <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> <click> ... [Lire la suite]
09 juillet 2008

Blini

Ouverture en Jouillet - Blinis avec du sarrasin. Simple, mais très interessant dans la rôle des "fingerfoods".Copins pour les Blinis ici: Du fromage frais, de la ciboulette, du jambon avec ses fleurs, du raifort et du caviar de la truite.
Posté par Liz Collet à 16:13 - - Commentaires [2] - Permalien [#]
30 juin 2008

Impressions de La Collection du Juin

Posté par Liz Collet à 08:21 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
28 avril 2008

Springtime's inspiring Highlights

      
Posté par Liz Collet à 16:14 - - Commentaires [0] - Permalien [#]